Støt    Hvem    Kontakt   

Artikler

Israel beskyldt for at isolere Gazas befolkning af Amnesty Int

Der er åbenbart ingen grænser for, hvad man kan finde på at sige, når bare det går ud over Israel, der er ingen grænser for de beskyldninger og løgne, også store organisationer kommer med.

Amnesty International i Danmark har haft sendt en besked rundt på sms med en protest imod Israel, som siger at Israel isolere Gazas befolkning fra omverdenen og kalder det en ulovlig blokade.

Så vidt jeg ved er det Hamas der afskærer Gazas befolkning fra at leve frit. Der rejser dagligt folk fra Gaza ind i Israel for lægehjælp, hospital, handel, ja alt muligt.

For nyelig var den en konvoj af varer fra Israel der kørte ind i Gaza, som blev sendt tilbage af Hamas, de udelagde også infrastrukturen og grænseområdet.

Hvis nogen isolere sig, er det da Hamas og dem de får med på deres løgne.

Israels hånd er udrakt hele tiden, hver dag, året rundt, til hjælp, genopbygning, opretfoldelse af det daglige liv.

Men tænk over dette.

Gaza området har kørt parløb med Israel siden 1948, men de har ikke gjort noget som helst for at opbygge et samfund, de har bygget på terror og ødelæggelse.

Israel har bygget på fred, viden, forskning og meget andet.

Noget sådant forekommer ikke i Gaza, du kan ikke bygge et samfund op, og samtidig have destruktive kræfter, det kan bare ikke eksistere samtidigt.


Brug af denne hjemmeside © 2018 Israelnu.dk