Støt    Hvem    Kontakt   

Artikler

Israel, en apartheid stat?

Der er mange grundløse beskyldninger imod Israel, en af dem er at kalde det en apartheid stat, men dette bunder sig mere i at det er populært bare at hade Israel, selv om det er løgn og humbug.

Lad os se på det.

Det er ikke usædvanligt at se muslimer i høje stillinger, dommerstanden, politiet, i knesset (deres folketing), læger og folk i høje stillinger i det hele taget, og det fordi mennesker i Israel har lige værdi, lige stand, uanset religion, seksualitet, stand, hudfarve.

I det hele taget er det frit at ytre sig, også fjendsk imod Israel som bosiddende, uden at det kommer til at få nogle konsekvenser, hvad der er flere muslimske politikere i knesset der har for vane at gøre.

For ikke at tale om den frie uddannelse, adgang til hopitaler, arbejde, markedeer, ja i det hele taget hele Israel for både palestinensere og folk af anden herkomst.

Men spørgsmålet folk ikke stiller er, er alle disse ting forekommende i de arabiske lande, bare med kristne og jøder?

Er der folk i høje stillinger der er jøder eller kristne? Har de plads til anden seksualitet? Kan man ytre sig kritisk imod det land man bor i?

Jeg tror nok jeg må sige nej nej nej.

Men det er Israel der bliver bashed, det er Israel der står for tur, hver gang følelserne går højt i den antisemitiske lejr.


Brug af denne hjemmeside © 2018 Israelnu.dk