Støt    Hvem    Kontakt   

Artikler

Er der en fremtid for befolkningen i Gaza?

Det er en kendt sag at fremskridt, udvikling, velstand ikke kan fungere i et destruktivt samfund, man må ens eget og ens eget folks bedste for at de ting kan forekomme.

Velstand og kærlighed følges ofte ad, ikke kærlighed til penge, men der hvor der er kærlighed, der er der også fremskridt, udvikling og velstand, eller grundlaget er der for det.

Men selv på trods af ens land kan man have fremskridt for den enkelte, for kærlighed triumfere, det tænker nyt, om hvordan man kan tage sig af sig selv og sine kære.

Alle disse ting forekommer ikke i Gaza.

For 13 år siden gik Israel ud af Gaza, en periode hvor der var velstand og fremskridt i Gaza, men lang fra alle var glade og var tilfreds med at Israel forlod Gaza.

Så tog Israel ud af landområdet, og så begyndte helvede at bryde løs.

Alt hvad Israel havde bygget op, blev ødelagt, drivhuse, infrastrukur, alt hvad der skal til for at et samfund kan fungere, det blev ødelagt, var det lavet af Israel, måtte det væk.

Nu er der også et andet element som gør at Gaza ikke har en fremtid, deres børne opdragelse.

De TRÆNER deres børn til at hade jøderne, de leger at de slår jøderne ihjel, og får at vide i deres skoler at det er godt at dræbe jøder.

Man kan sige at de ligger som de selv har redt, sår man død og ødelæggelse, så høster man det selv, og det er jo sørgeligt, for tilbudene om at opbygge og tage sig af befolkningen i Gaza rækkes dem jo hver dag ved de konvojer Israel sender ind i landet, for at tage sig af befolkningen.

Historien om Gaza, er historien om et land der kunne have været en god historie, en historie om velstand, lykke, kærlighed, fremgang, liv i overflod, men valget faldt på død og ødelæggelse.

Og nu høster de så det de valgte, sørgeligt.

Men Israel rækker fortsat ud til dem, hver dag, for om muligt at få øjnene lukkede op for det gode, kærlige, det opbyggende Israel byder til med hver en dag.


Brug af denne hjemmeside © 2018 Israelnu.dk