Støt    Hvem    Kontakt   

Artikler

Hvem udnytter hvem?

Spørgsmålet: Hvorfor er Palastina stadig en flygtningelejr, efter 20 år på egen fod? (1967-2005) De har jo dog fået millioner og atter millioner af dollars til at bygge op hvert år, både af det internationale samfund, og hvad der dagligt køres ind i Gaza som hjælp fra Israel.

Ingen spørger, for ingen er bryder sig nævnværdigt om Palæstinenserne, eller for den skyld Israel. Men når muligheden for at gå imod Israel byder sig til, tager man den nemme vej og kaster den første sten.

Men der er jo også flygtningelejre omkring Israel i de arabiske lande.

Ca. 600.000 arabere flygtede ud af landet Israel til de lande rundt omkring: Syrien, Jordan, Libanon, for det meste.

Og der ventede de efter 1948 på at Israel skulle jævnes med jorden af de arabiske lande, men det skete jo ikke, så de var dermed fanget der under ordre fra deres Mufti.

Men det medførte også at de blev blokerede i de omkringliggende lande.

Men omkring 67erne ændrede landene politik under ordre fra PLO, som bad landene om ikke at integrere dem i deres lande. UNWRA blev oprettet og palestinensiske flygtninge fik flygtningestatus, så palestinenserne blev igen holdt i lejre og derved udnyttet til billig arbejdskraft da de ofte ikke kunne få andet, og ikke så mange rettigheder, er det sådan man behandler muslimer i de arabiske lande?

Først blev de ellers integreret og flyttede i bolig og fik job, men det ændre sig hurtigt.

De arabiske lande så sit snit til at tjene på situationen, og brugte det til at presse Israel, og da de kunne få penge fra verdens samfundet og det var også gav gode muligheder for at medierne kunne få et godt billede, de kunne bruge imod Israel, og derved give Israel skylden, selv om hele setuppet var arabernes planlægning.

Så lang tid de får penge fra verdenssamfundet, er der ikke penge i at hjælpe de stakkels mennesker.

Når man tænker over dette, hamas, de arabiske lande, de vil jo ikke palestinenserne noget godt, de er bare et folk der skal udnyttes og bruges i deres kampagner imod Israel. Menneskeskjolde, slåes ihjel for deres sag (hamas), tjenes penge fra verdens samfundet.

Men hvem kæmper for palestinensernes rettigheder? Araberne? Verden? Men Israel gør.

Israel kæmper utrætteligt for at de får rettigheder, mulighed for sundhed og en levevej. Israel tænker på deres fremtid.


Brug af denne hjemmeside © 2018 Israelnu.dk