Støt    Hvem    Kontakt   

Artikler

Ingen palestinensere

Et foto fra 1875 af det muslimske moske, Dome of the Rock, til venstre, og hengivne jøder der beder ved grædemuren. Disse billeder var taget af en franskmand ved navn Felix Bonfils. Han tog 24.000+ billeder rundt omkring mellemøst regionen, da han besøgte dette område i 1800 tallet. Han lod mærke til den forladte Dome of the Rock uden mennesker i den, da han tog dette billede.

Han kommentere heller ikke på at se nogle fra et eksisternede "palestinensiske samfund" nær dennen moske. Der var ingen palestinensisk stat i 1800....eller 1700.....eller 1600.....eller 1500......eller 1400 eller på nogen andet tidspunkt i historien. (sakset fra facebook og oversat)

Det var først da Israel blev en realitet at det blev spændende at komme til landet, bosætte sig, og være til besvær, og gøre brug af landets muligheder.

Før dette var alle ligeglade med området, ligeglade om at tale om rettigheder, hvad der også er tilfældet da Jordan havde belejret judæa samaria, da ville de heller ikke tale om rettigheder, da var det jo ikke deres, men da Israel igen fik landområdet, blev tonen en anden.

Kan du se et mønsker? Kan du se at det hele drejer sig om at være til besvær for Israel?

I det hele taget har palestinenserne taget landet til sig som sit eget, selv om de kom andre steder fra.

Hvad ville du sige til, at muslimer kom til dit land, nok fik et område, og så begynde at råbe op om at de vil have det hele?

Det ikke eksisternede palestinensiske folk har ingen berettigelse, ingen plads i historien. Kun i de medier der enten ikke kender historien eller manipulrere med den.


Brug af denne hjemmeside © 2018 Israelnu.dk