Støt    Hvem    Kontakt   

Artikler

Nedbrydelsen af et folk

Forestil dig, at i løbet af den sidste dag har hørt sirener der advarer mod raket angreb igen og igen, lad os sige 135 gange i samme område. Lad os så sige, at dette har foregået regelmæssigt, og i samme mængde de sidste måneder, regelmæssige raketangreb, brandbomber, ild alle vegne, for ikke at glemme de mange spontane knivangreb på civile jøder der sker. Lad os så forestille os, at denne påvirkning har varet adskillelige år, tror du jeg lyver hvis jeg siger at dette er den virkelighed Israel lever under til dagligt? Er det noget at sige til hvis nogle bryder sammen og ikke kan klare dette pres mere?

Men det er måske det der er meningen fra hamas side, den daglige nedbrydelse af det jødiske folk, udsætte dem for sådan et pres at de får post traumatisk stress, så de til sidst må bukke under og forlade deres land.

Men ingen tænker over den pris jøderne dagligt betaler for at være en nation der i lange tider vender den anden kind til, men når de så svarer, rejser folkemeningen imod dem og sige at lille palestina har ret til at gøre som de gør, men ikke Israel, de er den store magt.

Men en fredsløsning kunne være så enkel, og er blevet forsøgt så mange gange, land for fred, ja en da arabiske lande har tilbudt dem land, uden at de har villet det, for de vil ikke lade Israel være i fred, hvad hensigten altid har vist sig at være.

Det er jo ikke fordi at Gaza ikke har haft mulighed for at blive en nation der yder deres til verden, EU og FN, ja Israel og verdens samfundet har pumpet milliarder af penge ind i Gaza for at tage vare på dem, men intet har nyttet, pengene er enten blevet brugt til terror tunneller, eller til betaling for terror udført af civile.

Det kunne have været et frugtbart sted, hvad Israel også efterlod det som da de flyttede ud af området i 2005, det var et lille paradis, men så snart Israel var ude, brød helvede løs og alt blev ødelagt, alt som Israel havde bygget op for borgerne i Gaza.

Hvis du havde en nabo fra helvede, ville du så ikke også klage til beboerforeningen og ønske medhold i disse anklager? Desværre er det sådan er beboerforeningen, EU og FN, ja verdens samfundet ikke vil høre på Israel klager, jo der er venner rundt omkring som støtter op om Israel, men der er en tendens til det modsatte i verden, som ikke synes at blive bedre.

Alt dette, det daglige pres, presset fra medierne, fra verden, fra forskellige befolkningsgrupper rundt om, er det noget at sige til at folk bliver brudt ned? Er det noget at sige til at Israel siger "nok er nok"?

Folk kan simpelthen ikke være bekendt med at være imod Israel, at være med i den gruppe af mennesker der igen og igen hylder nedbrydelse, ødelæggelse og død imod jøderne, med den grund, at lille palestina har lov, men Israel ikke.

Ordene fra Holocaust "aldrig mere", er ikke begrænset til den tid, eller den metode det skete på, men det symbolisere den samlede Jødiske beslutning om aldrig mere at stå stiltiende overfor udgydelse af deres brødre og søstres blod, og aldrig at tillade uskyldige at blive brutalt ødelagte for den ene årsag at de er jøder.

Det er på en måde det verdensborgerne ønsker, når de stiltiende ser til, eller samtykker i ødelæggelsen af det jødiske folk.

Men Israel har deres venner rundt omkring i verden, kristne, verdsligt sindede, som godt kan se det urimelige i den behandling verden giver dem. Til jer jøder, Israeliter siger jeg, vi står sammen med jer, i er ikke alene.


Brug af denne hjemmeside © 2018 Israelnu.dk