Støt    Hvem    Kontakt   

Artikler

Ønsker du et andet holocaust? hvis nej, så læs her

Der er en kamp om hjerterne som aldrig før, og den føres i medierne, af organisationer, af folk med deres helt egen agenda.

Deres mål er ikke fred og retfærdighed, forligelse og lægedom, men splid og terror. Dette lyder måske ikke som noget du kender, men spørg dig selv hvor du står i mellemøst konflikten, spørg dig selv om du hylder den fred Israel forsøger at skabe, ved at sætte tonsvis af mad og ressourcer ind i Gaza hver dag, eller om du hylder den terror der sker hver dag imod Israel, skabende ufred, skræmte voksne og børn, er det en måde at behandle sine naboer på som vil en det godt?

Er det en måde at være menneske på, at ville søge at slå et helt folk ihjel, ja udrydde dem?

Folk har længe nok spist palestinensernes rødne frugt uden at stille spørgsmål ved deres gerninger eller motiver.

Men det kan være du siger jeg er hjernevasket, men det vil jeg godt stille spørgsmålstegn ved, jeg har mine kilder fra muslimernes egen mund, og videoer de selv optager, det er vel ikke hjernevask når man har sine kilder fra folk selv? Og ikke informationer der har været en meningsprocess igennem for at hvidvaske de informationer man har fundet ud af.

Så mit spørgsmål er igen, ønsker du en ny holocaust eller ønsker du fred for mellemøsten?

Holder du med Palestinenserne og hamas, er det en ny holocaust du søger, ja tingene kan ikke skildes af, du må vælge lys eller mørke, kærlighed eller had, men valget er dit, valget er dit.

Jeg vælger Israel, for de har bevist deres værd igen og igen, ved at søge fred med fjender, forligelse, kærlighed.


Brug af denne hjemmeside © 2018 Israelnu.dk