Støt    Hvem    Kontakt   

Artikler

Verdens dobbeltmoral

Hvordan kan man se på palæstinensernes opførsel med det blinde øje? bare fordi man ønsker at støtte en sag, og en sag som er ude af properation, uden menneskelighed.

Hvordan kan det være at folk går sådan amok med terroristerne? det er jo det vi ser i vor dage, når palæstina får modstand, så græder verden med dem, men når palæstinenserne skriger "dræb jøderne", så er alt stille, når børn og kvinder bruges som menneskeskjolde, ja så ser alle den anden vej, for palæstinenserne er de gode, og israel de onde.

Hvordan kan man se den anden vej når palæstinenserne glorifisere martyrerne eller dem der har slået jøder ihjel? Er dette næstekærligt, menneskeligt?

Og hvad med den miljø forurening der har sket de sidste mange måneder? hvor er greenpeace? hvor er fordømmelsen fra verden? Hvad med kvinde undertrykkelse? hjernevask? Hvad med den lange historie af raket angreb, som bare er taget til og til.

Det er som om verden ikke lærer af historien, som om den har skyklapper på og ikke vil lære, for de har en sag, en sag de tror så meget på, at de er villige til at undskylde den rødne frugt af palæstinenserne, bare de kan få lov at gøre som de gør.

Men hvad er så deres sag? jo den er dobbelt. For palæstina, imod Israel, uanset hvad.

Det er som om verden har spændt sig op under samme åg som terroristerne, morderne, løgnerne, manipulatorne, ja palæstinenserne, ja jeg gentager mig selv, og de tillader ikke nogen slinger i valsen.

Hvor er sund fornuft? Hvor er næstekærlighed? Hvor er hvad der er ret og rimeligt? Er verden gået helt bananas?

"I sidste ende, så vil vi ikke huske ordene af vore fjender, men stilheden af vore venner." Martin Luther King, Jr.


Brug af denne hjemmeside © 2018 Israelnu.dk